Značaj odevanja muškarca za izražavanje ličnosti

Muska prolecna jakna

Koliko pojedini muškarci vode računa o sopstvenom odevanju govori kupovna moć muške garderobe. Zavisno od kreiranog stila odevanja, profesionalne karijere i karakternih osobina ličnosti, muškarci kombinuju odevanje.

Elegantan način odevanja svakom muškarcu ne ostavlja puno izbora, što ih ograničava u nošenju košulja, sakoa, kravata, pantalona i dobrih cipela. Mogu postojati određene varijante koje podržavaju različiti izbor materijala. U odnosu na navedeno, većina muškaraca preferira klasičan odnosno opušten i sportski način odevanja u kojem se prema utvrđenim anketama osećaju udobno.

Muškarci više obraćaju pažnju na izbor jakni ili majca koje mogu kombinovati kroz različite varijante odevnih kombinacija.

Odabir muške prolećne jakne u sportskoj eleganciji

Nakon perioda hladne i vetrovite zime, sledi period postepenog otopljenja koje sa sobom nosi posebnu udobnost, lakoću i prijatnost nošenja. Vreme proleća utiče na osvežavanje muške garderobe pri čemu se posebna pažnja poklanja muškoj prolećnoj jakni. Najčešće se kombinuje lagane prolećne jakne sa dva lica.

Muškarci najčešće preferiraju sopstveni stil odevanja koji prati karakter njihove ličnosti. Iako je proleće početak toplijeg perioda godine, muške prolećne jakne ipak moraju biti nešto toplije od jesenjih varijanti.

Biraju se različiti materijali od pliša, šuškavi modeli sa pamučnom postavkom ili kožne jakne koje su u svim okvirima mode. Takođe se primenjuju teksas varijante koje se mogu kombinovati u sportskoj varijanti.

Ležerna varijanta nošenjem muške majice

Ležernost mode ogleda se u nošenju muške majice koja je pre svega udobna, komforna i prijatnog pamučnog materijala. Muške majice od sintetike nisu pravi izbor upravo zbog čestog znojenja i zadržavanja neprijatnog mirisa. Pamuk je najprirodniji materijal mekane teksture i lagan za nošenje, pri čemu se posebno izdvaja za šivenje majica.

Muškarci često prate sportski način odevanja kod odabira majica, pri čemu se posebno ističu poznati brendovi Nike ili adidas modela. Postoje varijante okruglov ili ve izreza koji se opet prilagođavaju stilskom uređenju i načinu nošenja. Poželjno je nošenje muških majica u svim bojama ali je univerzalna bela i crna varijanta.

Basic modeli majica su posebno atraktivni tokom svakodnevnog nošenja uz garantovan kvalitet nakon čestog pranja i peglanja. Cena majica je uglavnom određena kvalitetom materijala. Svaki komad majice na sebi ima deklaraciju proizvoda, sadžaj pamuka, elastina i način održavanja koji podrazumeva pranje, sušenje i peglanje.

Birajte modele muške garderobe koje prate liniju tela

Svaki model muške garderobe mora zadovoljiti kriterijume udobnosti, moderan dizajn i atraktivan izgled. Od navedenih osobina, najvažnije je kako se muškarci osećaju u odevnim kombinacijama. Svaki komad odeće mora pratiti liniju tela, ukoliko su modeli uži ili nešto širi. Širi modeli su rezervisani za trenerke i dukseve dok se užim modelima poput majica posebno ističe razvijeni gornji deo tela.

Ukoliko bilo koja odevna kombinacija ne prati moderne okvire, ne mora nužno izostajati, bitna je udobnost i osećaj prijatnosti tokom nošenja. Poželjno je nošenje odeće sa određenim detaljima poput dodatnih džepova na pantalonama, majcama ili jaknama. Detaljima se posebno kreira suptilnost.

Za razliku od žena, muškarci ne vole da eksperimentišu sa bojama, nosi se univerzalna kreacija koja podleže uvek modernom pravcu odevanja. Neophodno je nositi udobnu garderobu u kojoj možete ispijati omiljeno piće u društvu, uživati u šetnji ili se baviti nekom sportskom aktivnošću.

Sale R

Read Previous

Sremuš – otkrijte sve blagodeti ove biljke

Read Next

Manje poznati online poslovi koji su pružili novu perspektivu mnogima

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *