Četiri dodatka u vašem kupatilu koji će vam olakšati život! Provereno 100%!

Kupatilo

Sreća je u malim stvarima!

Kada kažete kupatilo odmah pomislite na krupne stvari kao što su veš mašina, kada, keramičke pločice, ogledalo, lavabo… To i jesu važne stvari ali sreća je u malim stvarima. Postoje gedžeti, male stvari, koje mogu da vam pomognu u svakodnevnim poslovima.

Te stvarčice će vam pomoći tako što će vam određena radnja postati fizički lakša ili ćete posle nje imati manje za čišćenje. Predstaviću vam par pomagala koje ja imam u mom kupatilu i mnogo mi štede vreme koje sada mogu da preusmerim na druge korisne stvari.

Samolepljivi držač fena za kosu! Štedi moje vreme 100% jer ne moram više da ga tražim u fijoci!

Samolepljivi držač fena za kosu je neizostavni deo mog kupatila. Jednostavno i lako se kači, odnosno lepi za keramičke pločice. Ne samo da štedi moje vreme jer ne moram više da preturam po fijoci da bih pronašao fen,  i ne trpi više moju nepažnju kada ga slučajno udarim nekom četkom dok ga tražim u ormariću.

 

Podne prostirke za masažu stopala!

Svakim danom se fizički osećam bolje!

U današnje vreme svi nekuda žurimo. Nemamo vremena da se relaksiramo koliko bi trebalo. Pronašao sam način da se relaksiram dok sam u kupatilu bilo da li perem zube ili nosim kofu sa vešom. To činim uz pomoć podloga za masažu.

Masažna podloga u kupatilu

One su plastične i mogu da se sklapaju kao slagalica u stazu. Jednostavno ih prostrete preko svojih keramičkih pločica i imate svaki dan masažu stopala a da niste ni iz kuće izašli. Izbočine na podlogama mi uspešno masiraju stopala i zbog toga su mi i cele noge opuštenije. Kada su ih videli, svi moji prijatelji su mi pozavideli na njima.

Pročitajte još: Najnoviji trendovi u opremanju poslovnog prostora

Vodootporna navlaka za veš mašinu!

Štedi vam novac jer vam veš mašina duže traje!

Tako prosta i jednostavna stvar a mnogo je učinila za moj novčanik. Tokom tuširanja ili pranja ruku uvek mi je voda prskala unaokolo, po plastičnom ormariću, keramičkim pločicama ili veš mašini. Konstantno kvašenje moje veš mašine doprinelo je tome da se brže pokvari jer je nešto u njoj verovatno istrulelo. Naravno morao sam da kupim novu.

Da bi sprečio ponovo takav udarac na moj novčanik nabavio sam zaista vodootpornu navlaku za veš mašinu. Nema više slučajnih kvašenja moje veš mašine je sada bezbedna od rđanja.

Ruka ruci!

Prijatelj koji mi uvek pruži ruku da izađem iz kade!

Posle tuširanja su mi keramičke pločice uvek mokre. Ma koliko se trudio da ne prskam van kade uvek nešto vode nađe put. Da uopšte nije prijatno kada se okliznete na keramičke pločice znaju svi kojima se to desilo. Onome kome se to nije desilo ne preporučujem da sazna kakav je osećaj.

Držač za kadu

Naime nimalo nije prijatan. Da bi ga izbegao nabavio sam ,,Bathroom holder” držač za izlazak iz kade sa vakuumom. Ne nije štamparska greška vakuum se zaista piše sa dva u. Olakšajte sebi tuširanje, izlazak iz tuš kabine ili kade, tako što ćete postaviti držače za izlazak iz kade sa vakuumom na svaku potrebnu poziciju.

Lako se postavlja bez bušenja keramičkih pločica. Budite 100% sigurni u vašem kupatilu.

Sve ove proizvode možete pronaći na sajtu ambkeramika.com kao i veliki izbor pločica i sanitarija.

Sale R

Read Previous

Legende na ski stazama – ko su čuveni skijaši sveta?

Read Next

Autići i traktori za decu – kad se igra zakotrlja

One Comment

  • Ovi držači su super ideja, prostirke u kupatilu nemam, a dobro zvuči i onaj držač za fen, jer u toku sušenja kose nikad ne znam gde da ga spustim. Ima još nešto što pod hitno moram da uradim, a to je da pojačam svetlo. Razmišljala sam o Xenonlight rozetnama, jer ništa nije gore nego kad je u kupatilu bez prozora loše osvetljenje.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *