Muška majica –  savršen, urban i stilizovan autfit

muška-majica-muškarac-laptop

Pexels.com

Oličenje životnog stila svakog muškarca jeste njegova majica, bez obzira koliko se govorilo o tome da su to automobili, satovi i patike. Ipak, ono što je esencijalni komad od koga se muškarac ne odvaja jeste muška majica, nema razlike da li je jednobojna, dizajnirama ili print, ona je neophodan deo muškog autfita tokom cele godine. Zauzimaju najviše prostora u plakaru svakog muškarca, naravno da je tako kada ih imaju za različite prilike, bez obzira o kakvoj je prilici reč, naći će se majica koja može da zadovolji standarde stilizovanog muškarca koji će za tu priliku odabrati baš onu koja ga najbolje predstavlja.

Za muškarce je majica više od letnje kombinacije

Žene uživaju u tome da često svoje ormare osveže novim komadima odeće, kod muškaraca se obnavljanje garderobe uglavnom svodi na novi par pantalona i nekoliko majica koje mogu da se kombinuju u različitim prilikama, mada, ima i onih koji tragaju za trendi muškim majicama u različitim bojama, dezenima, sa savremenim detaljima i  autentičnim printom. Apsolutni hit su majice koje su kombinacija modernog, sportskog i urbanog stila i kao takve su  održive u svim prilikama, zato što su dizajnirane tako da zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i savremenom dizajnu budu udobne u svakoj prilici. Princip održive mode znači da je u takvoj majici prvenstveno udobno, ali i da je uskladjena sa aktuelnim trendovima. Za muškarce je majica više od letnje kombinacije, ona je ključni komad u oblačenju i mimo letnjih vrućina, zato što je uvek dobrodošla u slojevitom oblačenju koje je nezaobilazno u danima kada se temperature menjaju. 

Prirodni i prozračni materijali savršeni izbor za muške majice

Nema boljih materijala od prirodnih i prozračnih, uz to su pamuk i viskoza i biorazgradivi materijali koji se recikliraju i doprinose očuvanju prirode. Pamuk je najbolji sastav za majice, on je hipoalergijski, blag je prema osetljivoj koži.  Prozračan je što znači da omogućava koži da diše, prilagodjava se temperaturi tela i tako pruža  udobnost, a samim tim muška majica od čistog pamuka smanjuje mogućnost znojenja,pruža apsolutnu slobodu kretanja, pa je vrlo udobna za nošenje i tokom najtoplijih letnjih dana. Pamuk je vrlo zahvalan materijal za održavanje, ne mora da se pere na visokim temperaturama, pa iz tog razloga majica  može da traje godinama, ukoliko je autontična i savremenog dizajna, obezbediće muškarcu koji je nosi  da joj se stalno vraća zato što mu donosi osećaj posebnosti i slobode. 

Popularni modeli i boje za svaku priliku

Modeli majica koje muškarci obožavaju su univerzalni modeli, bez obzira da li je reč o modelu sa okruglim izrezom ili kragnom, mnogi će se odlučiti za belu majicu klasičnog jednostavnog modela. To je majica za sve prilike, medjutim, za one odvažnije ona je možda previše klasična, oni se odlučuju za modela sa smelim printovima i bojama koje su u trendu. Oponent beloj je crna majica, sve prisutnija u garderoberu muškaraca zato što je za sve prilike, teget ili borda kao odlična kombinacija za kežo varijantu. Muškarci koji žele da izraze individualnost odustaće od klasike i biraće verovatno majice sa printom, bilo da je reč o jednostavnim motivima ili ilustracijama koje su u trendu, sigurno će u njoj biti primećeni i upamćeni.

admin

Read Previous

Biznis i Liderstvo predavanje Nemanje Antića u IBC Zlatibor

Read Next

Balans – mentalno i fizičko zdravlje kao izazov u modernom svetu

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *