Ranac za laptop jedno rešenje za više namena

Laptop u krilu

Nabavili ste savršen laptop, na njemu radite najveći deo posla ili vam služi za hobi ili zabavu. Niste vezani za jednu tačku i sada možete da koristite sve pogodnosti koje ovaj uređaj pruža.

Često ćete uhvatiti sebe sa lapotopom u krilu, a da i ne primetite koliko je vremena prošlo. Sama engleska reč laptop u bukvalnom prevodu i znači ,,u krilu“ ili računar koji se drži na krilu.

Često prilikom kupovine ne razmišljamo o tome u čemu ćemo laptop nositi, ali vrlo brzo i to pitanje dolazi na red. U čemu ćete nositi laptop, stvar je izbora, ali jedno od najpraktičnijih rešenja jeste ranac.

Zašto ranac?

Brzi tempo života, stalno kretanje i dugo odsustvovanje od kuće, sve ovo utiče i na ,,prtljag“ koji svaki dan nosimo sa sobom.

Nije retkost da prosečna zaposlena osoba krene na trening, nastavi na posao, a posle toga produži na neku od privatnih obaveza. To znači da sa sobom nosimo mnogo toga, od garderobe, kišobrana, užine, flašice sa vodom pa do sitnica kao što su naočare, telefon, novčanik i još mnogo toga.

Svaka žena zna koliko toga stane u jednu običnu torbu, ali i koliko su jedno rame i ruka opterećeni. Kada sa klasične torbe pređete na ranac, vaša leđa, vrat i ruke biće vam zahvalni i osećaćete se mnogo pokretnije i lakše.

Ranac za laptop praktično rešenje

Kada govorimo o rančevima za laptop, sve prethodno navedeno se ne isključuje. U jedan kvalitetan ranac staće ceo sadržaj koji vam treba plus laptop.

Zato ovakav ranac može da bude idealno rešenje za one koji su ceo dan u pokretu. Dovoljno dodatnog prostora omogući će vam da uz laptop ponesete sve ostalo pa vam druga torba neče biti potrebna.

Iako na prvi pogled svi ovi rančevi liče jedni na druge, kada pažljivije pogledate karakteristike uočićete sitne razlike koje će se ispostaviti kao bitne.

Klasični modeli

Klasični modeli su jednostavni, ali vrlo funkcionalni.

Kada prebrojite pregrade, shvatićete da ima modela i sa preko 15 pregrada različite. Od one najveće u sredini za sam laptop, do manjih posebno napravljenih za mobilne telefone, punjače, usb ili slušalice, klučeve.

Ovi modeli obično su tamnijih boja, otpornog materijala koji je često i vodootporan, Sve pregrade ojačane su tako da su stvari zaštićene, a deo za leđa i ramena posebnog je, anatomskog oblika. Rajsferšlusi su metalni, ojačani. Sa ovakvim modelom nećete pogrešiti jer se uklapaju i uz elegantni i uz sportski stil.

Vintage modeli

Ukoliko niste ljubitelj klasičnog stila ili vam se on ne uklapa uz stil oblačenja potražite posebne, vintage modele.

Ne morate da brinete da ćete izgubiti na kvalitetu jer i ovi modeli zadržavaju sve funkcije klasičnog ranca za laptop. Imaju dovoljno pregrada i džepova, trake za leđa su podesive i udobne, postoje specijalne skrivene pregrade kao i one sa usb priključkom za punjenje različitih uređaja.

Ono što čini razliku jeste materijal od koga su ovi rančevi napravljeni. Retro izgled daju im materijali sa više pamuka, prirodne boje, detalji kao što su posebne kopče ili specifičan oblik preklopa na spoljašnjim džepovima.

Sale R

Read Previous

Želite solarne panele u vašem domu? Evo 10 razloga zbog kojih se više nećete dvoumiti

Read Next

Profesor Jošinori Osumi otkriva autofagiju

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *