Saveti za organizaciju savršene svadbe koje daju profesionalci

Organizacija i planiranje svadbe kao jednog od najvažnijih dana u životu nekog para može da bude veoma stresan zadatak. Ukoliko niste u prilici da angažujete profesionalne organizatore događaja, prenosimo vam savete, tajne i iskustva koje bi vam i oni dali.

Detaljno planiranje

Proces planiranja venčanja je obiman i uključuje mnogo koraka. Svaki detalj mora biti pažljivo razmotren, od teme venčanja i izbora lokacije, do jelovnika i cvetnih aranžmana, ako želite da vašu viziju pretočite u stvarnost.

Najpre odaberite stil svenčanja, a odmah potom uskladite želje i budžet. To će biti prvi korak ka vašem cilju – da budete opušteni i da uživate u svom posebnom danu.

U vrhu spiska ključnih stavki svakako se nalazi i to da pronađete savršenu lokaciju za svadbenu zabavu. Pre nego što krenete da razmatrate lokaciju, morate da znate da li želite intimnu ceremoniju ili proslavu sa većim brojem ljudi. U skladu sa tim biraćete i sale za svadbe koje nude adekvatne kapacitete.

Slika stola

Posvetite pažnju detaljima kao što su pristupačnost za goste, smeštajni kapaciteti, tehnička opremljenost i naravno estetika i atmosfera lokacije. Profesionalci savetuju parove da posete potencijalne lokacije, kako bi osetili energiju mesta i vizualizovali kako bi njihovo venčanje baš tu izgledalo.

Kreativan izbor detalja

Svako venčanje trebalo bi da bude jedinstveno i da odražava ličnost para. Kreativnim izborom detalja možete ispričati priču o vašoj ljubavi. Važno je da par ostavi utisak da je venčanje intimno i lično, a da istovremeno spektakularno i nezaboravno.

Osmislite, izradite i pošaljite pozivnice gostima na vreme. Donesite odluke o vrsti cveća i ostaloj dekoraciji za na svadbenoj ceremoniji, uključujući stolove, stolice, svetla, specijalne efekte. Razmotrite meni i piće koje želite da poslužite gostima i dogovorite se sa restoranom ili keteringom.

Odaberite svadbenu tortu i ugovorite sa poslastičarnicom ukus i dizajn. Blagovremeno rezervišite muziku, bilo da je to bend, DJ ili nešto drugo. Pronađite profesionalnog fotografa i snimatelja kako biste zabeležili posebne trenutke venčanja.  Razmislite o personalizovanim ili simboličnim poklonima za goste koji će pamtiti vaše venčanje.

Uvek imajte na umu da bi trebalo da, uprkos neizbežnom stresu, i da uživate u celom procesu planiranja i da ne zaboravite da je venčanje vaš dan. Budite autentični, sledite svoje srce i birajte ono što vas čini srećnima. Neka ljubav i radost budu u središtu svega što radite.

Koje su najčešće greške koje parovi čine prilikom planiranja venčanja i kako ih izbeći?

 Iskustva profesionalnih organizatora kažu da je jedna od najčešćih grešaka neodgovarajući budžet ili nedostatak jasnoće oko troškova. Važno je da parovi realno procene koliko su spremni da potroše i da planiraju unapred.

Takođe, često se dešava da budući mladenci podlegnu pritiscima očekivanja i tradicija, umesto da se fokusiraju na svoje želje i viziju. Zato se savetuje parovima da ipak odluče da budu autentični i da biraju elemente koji zaista odražavaju njihovu ljubav i stil.

Savet za kraj: Obratite pažnju na preporuke

Preporuke dolaze od ljudi koji su već imali iskustvo s određenim salama, cvećarama, dekoraterima, muzičarima, fotografima. Time možete biti sigurni da birate restoran za svadbu koji je već dokazao svoju vrednost i da će ostali učesnici osigurati željenu atmosferu.

Jedan od prestoničkih restorana za koji mnogi mladenci daju dobre preporuke je Kristal, koji u svojim dvema salama nudi mogućnost organizovanja proslave baš po vašoj zamisli.

Ako ste čuli pozitivne stvari, veća je verovatnoća da će i vaša proslava biti uspešna.

Sale R

Read Previous

Idete na letovanje: Kako odabrati najbolji transporter za pse?

Read Next

Koji su najbolji načini za održavanje i čišćenje podova?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *