Savladala sam Safir metodu i dala otkaz! Zaradim više nego na 2 mukotrpna posla, a radim od kuće!

„Imam posao iz snova i radim od kuće, a pre godinu dana sam radila na 2 radna mesta da bih sastavila kraj sa krajem“

Ovako je Sanja (45) koja je godinama radila za minimalac, započela svoju priču.

„Nekada sam se osećala kao da sam zarobljena u lavirintu bez izlaza. Dugovi su me pritiskali sa svih strana, a dva posla nisu bila dovoljna da sastavim kraj sa krajem, platim račune, kredit, hranu… Svako jutro bih ustajala sa teretom stresa na ramenima i nisam videla izlaz.“

Pošto je majka dvoje dece, Sanja je htela da bude i uz njih, a ne da bude ceo dan odsutna. Zato je tražila nešto što može da radi od kuće.  Počela je da se bavi pravljenjem kolača po porudžbini i da stidljivo to izbacuje na društvene mreže, ali nije baš bilo uspešno. 

Onda je otkrila Safir metodu i sve se promenilo…

Safir metoda, kurs koji mi je otvorio vrata nove karijere! 

„Kada sam pročitala šta nudi Safir metoda, osećala sam kao da je za mene napravljena. Odmah sam se prijavila na sajtu: https://safirmetoda.com/

Oduševilo me to što sam mogla da pratim lekcije svojim tempom, kad imam slobodnog vremena. Sve je jasno i korak po korak objašnjeno i ja sam odmah počela da isprobavam ono o čemu sam učila. 

Kroz Safir metodu, naučila sam kako da kreiram video sadržaj koju lako privlači pažnju publike, a da pritom ne snimam sebe. Saznala sam, takođe,  kako da dobijem bolji kvalitet videa i skratim vreme editovanja uz primenu alata veštačke inteligencije.

Ali ne samo to!

Safir metoda kurs je bio takav preokret u mom životu koji me probudio iz jednog pasivnog stanja iz kog nisam videla izlaz. Sada imam pregršt ideja za stvaranje video sadržaja bez lica i jedva čekam ujutru da ustanem i radim na njima. Umesto da se borim sa dugovima i poslovima koji me iscrpljuju, imam znanje i alate koji mi je omogućavaju da zaradim na kreativnosti. Sadam radim ono što volim, od svoje kuće ili sa bilo kog drugog mesta.

Sanja je nakon kursa odmah preduzela konkretne korake da primeni ono što je naučila. 

Prvo je pokrenula uspešan Instagram profil sa receptima za kolače.

Zatim je otvorila YouTube kanal. 

Onda je otvorila još nekoliko sličnih kanala: jedan namenjen samo pecivima i hrani od testa, jedan namenjen kuvanim jelima, jedan namenjen posnoj hrani…a sve to bez da snima sebe. 

Uspela je da svoju ideju o poslu od kuće realizuje i pretvori u stvarnost.

Dala sam otkaz da bih se posvetila svom dodatnom poslu!

„Ono što je u početku bilo ideja za dodatni posao, počelo je da mi donosi sve više uspeha i rezultata. Shvatila sam da, ako se samo tome posvetim, mogu da radim duplo manje nego što sam radila na poslu, a da zaradim mnogo više od minimalca. Međutim, nisam ni slutila dokle to može da dogura i rezultati su premašili sva moja očekivanja“ priča Sanja.

„Sada, umesto da sanjam o finansijskoj stabilnosti, ja je stvaram. Snimam recepte, delim svoje ideje na društvenim mrežama, a ono što je najvažnije – zarađujem od toga. Ne samo da uspevam da pokrijem svoje troškove, već sam počela da ostvarujem i više od toga. Safir metoda bila je ključna tačka koja je oslobodila moj potencijal i omogućila mi da živim život iz snova.Od one žene koja je stalno pod stresom, do ove danas koja uživa u poslu i životu delio me samo jedan klik i prijava na kurs koji je promenio sve. “

I vi ste na klik do velike životne promene, kao što je bilaSanja. Treba samo da posetite ovaj link: https://safirmetoda.com/

Videćete da i sami da neke naizgled sasvim jednostavne odluke, poput upisa na vredan kurs, mogu da vam promene životnu perspektivu. Samo treba da otvorite vrata novim mogućnostima i dozvolite sebi da sanjate velike snove. Uz Safir metodu, možete ih i ostvariti. 

admin

Read Previous

Uticaj veštačke inteligencije (AI) na marketing

Read Next

Vodič za kupovinu sudomašine: Kako napraviti pravi izbor?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *