Šta pokloniti direktoru?

Pokloni su redovan kamen spoticanja kada želite nekome nešto da darujete, jer je teško pronaći poklon koji se ne ponavlja, a ujedno je veoma teško kada kupujete nekome koga ne poznajete najbolje. Baš kao kada kupujete poklon koji je namenjen direktoru, poslodavcu uopšte. Ovde svaki poklon može da dođe u obzir, ali i nije uvek tako, jer suviše prisni pokloni nisu najbolje rešenje, pa treba naći određeni balans.

Neka vaš izbor bude uvek u smeru rada i posla. Poklon koji birate neka na prvom mestu bude koristan u poslovanju, ali nije nikada loše pokloniti i nešto što će se koristiti privatno. Pravimo mali miks, pa vam dajemo predloge kakvi to pokloni mogu da budu za direktora ili šefa, nekoga ko vam je nadređeni na poslu, a kome kroz poklon želite da čestitate određeni uspeh, važan datum ili jednostavno da pokažete zahvalnost.

Agenda kao poklon je uvek dobar izbor

Svakoj osobi koja radi agende i rokovnici su preko potrebni. I to je zaista poklon sa kojim se ne može napraviti greška. Danas postoji ogroman izbor rokovnika, posebno ako malo vremena izdvojite da vidite šta se na internetu može pronaći. Ono što je dobra opcija kod njih jeste što možete da personalizujete poklon, pa da na rokovniku bude logo firme, ime direktora ili neka rečenica koju redovno ponavlja. Ovde se korisno i kreativno savršeno spajaju, pa slobodno iskoristite nešto tako za poklon koji ne može da se ne dopadne.

Svečana ili kabinetska zastava Srbije

Ako ste primetili da je kancelarija vašeg direktora bez zastave, onda je vreme da je dobije. Uz svečanu zastavu uzmite i koplje za zastavu, cena je zaista pristupačna, pa ćete dobiti jedan celovit i dobar poklon. Zastava je potrebna svakoj kancelariji, posebno kada se radi o kompanijama sa dugom tradicijom, koje su poznate i priznate, pa je ona nešto što ne sme da izostane. Postoje svečane zastave koje izgledaju vrlo kvalitetno i lepo, koje funkcionišu kao savršena dekoracija ujedno, pa je dobra opcija kada govorimo o poklonu. Već smo napomenuli da zastava nema funkiciju dok tu nije i koplje za zastavu. Cena toga je niža, pa poklon možete uvek uzeti sami ili zajedno sa kolegama.

Odlična stavka jeste što možete uvek naručiti odjednom komplet, samo vodite računa o veličini zastave, da bi i koplje za zastavu bilo odgovarajuće.

Set hemijske olovke i penkala

Gde je rokovnik tu je i olovka. Postoje brendovi penkala i olovaka koji su veoma zastupljeni u poslovnom svetu, koji su poznati po kvalitetu, pa su samim tim i uvek dobar poklon. Jedan takav set možete uvek odabrati za poklon i sigurno je da nećete pogrešiti.

Ručni sat za važne događaje

Svi prethodni navodi bili su predlozi za poklone za bilo koju priliku. To može da bude rođendan firme, neki bitan datum za firmu, poklon koji nema konkretan povod. Međutim, kada je u pitanju situacija koja iziskuje neki skuplji i kvalitetniji poklon, onda to može da bude sat koji će biti i savršena uspomena od radnika. Ručni sat je onaj poklon koji se koristi uvek, na poslu, van njega, a nije previše u tom smislu bliskosti. Ovo je odličan poklon ako se radi o rođendanu direktora, nekom velikom uspehu koji je ostvario i nekim sličnim situacijama. Možete ujedno da iskoristite priliku da ugravirate nešto na pozadini sata, kako bi i to ostalo kao dodatna uspomena i podsetnik na ono šta se dogodilo i ko je poklonio.

Svaki poklon je važan, jer ima vrednost veću od stvarne, posebno kada se daruje nadređenima. To ne moraju da budu stvari visoke vrednosti, primer je da za zastavu i koplje za zastavu cena jeste niska, ali je poklon fenomenalan, pa tom logikom uvek idite i nećete pogrešiti.

mateo

Read Previous

Autići i traktori za decu – kad se igra zakotrlja

Read Next

Čari seoskog turizma na Zlatiboru

2 Comments

  • Ukoliko imate opusten odnos, uvek moze biti i neka interna fora. Nebitna je cena vec simbolika

  • Mojoj direktorki koja je super planiramo da uplatimo povećanje usana. Nije da joj stvarno treba, lepa je žena i bez toga ali je opsednuta time. Samo o tome priča, gleda slike sa estrade i komentariše kako dotična ima super usne, itd. Samo se bojim da doktori ne omanu pa naprave kajganu od nejnog lica

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *