Tehnički pregled bez zakazivanja u Beogradu?

Tehnički pregled

Pre nekoliko godina najveći problem prilikom registracije vozila u Beogradu bila je potraga za slobodnim terminima na tehničkim pregledima. Dugo se razmatralo kako da se ovaj problem reši, a samo jedno rešenje se izdvajalo od drugih, a to je veći broj tehnoloških linija.

Nekoliko iskusnih ljudi iz ove branše okupilo se kako bi ponudili najbolju uslugu kompletne registracije svih vrsta vozila. Tako se rodila ideja za otvaranje najvećeg centra za tehničke preglede DON.

Zbog novog zakona nije moguće uraditi tehnički pregled bez zakazivanja. Ali u nastavku teksta saznajte kako da završite tehnički pregled za samo sat vremena, a zakazivanje je moguće svega par dana unapred.

Zakazivanje termina par dana unapred

Gotovo svi tehnički pregledi svuda po Srbiji tokom prolećnih dana su prebukirani svakodnevno. Slobodan termin u Beogradu često morate tražiti i nekoliko nedelja unapred, iako ni sami ne znate da li ćete tada biti u mogućnosti da odete zbog obaveza.

Najveći centar za registraciju i tehnički pregled DON je mesto u Beogradu gde ćete sve završiti za svega sat vremena. Postoje tri lokacije, lokacija na Dorćolu, Centar za tehničke preglede DON poseduje veći broj tehnoloških linija ( To znači nekoliko tehničkih pregleda na jednom mestu ). Poslovnice se nalaze u širem centru, na različitim lokacijama u Beogradu. Na vama je da izaberete koja lokacija Vam je najbliža.

Nema više čekanja u redovima i zakazivanja nedeljama unapred. Sada registraciju vozila završavate na jednom mestu, bez odlaska u MUP.

Koliko traje tehnički pregled?

Dok vi popijete kafu, pregled će biti gotov ukoliko nema problema. Po novom zakonu tehnički pregled morate zakazati i traje 30 minuta. Ukoliko vam je registracija istekla ne smete upravljati vozilom, u tom slučaju pozovite šlep službu prene vaš automobil na pregled.

Šta je potrebno za tehnički pregled?

Prvi korak do produženja registracije je uspešno obavljen tehnički pregled. Za tehnički pregled potrebno je da dostavite:

 • ličnu kartu,
 • saobraćajnu dozvolu,
 • potvrdu ukoliko vaše vozilo ide na autogas,
 • ovlašćenje ako vozilo nije na vaše ime.

Pre dolaska na tehnički pregled proverite ispravnost vozila. Obratite pažnju na kompletnu signalizaciju, ispravnost svih elemenata (brave, brisači, itd), kočioni sistem, izduvne gasove, gume, veća fizička oštećenja na karoseriji.

Servis u okviru Centra za tehničke preglede DON

Uglavnom tehnički pregledi nemaju svoj servis, pa morate ići kod drugog majstora čak i za neke sitnice. Ukoliko se desi da ne prođete tehnički pregled, potrebno je da kvarove ispravite u roku od 7 dana. U tom periodu popravni tehnički pregled se ne naplaćuje. Ako zakasnite, nakon trećeg dana moraćete ponovo da platite.

Zakon se stalno menja, neki vozači nisu upućeni u promene, pa se često dešava da vozilo bude vraćeno. Zato Centar za tehničke preglede DON ima svoj servis, tako da možete biti sigurni da ćete proći tehnički, jer će sve potencijalne probleme rešiti na licu mesta.

Sve usluge na jednom mestu

Bez obzira da li radite produžavanje registracije, prvu registraciju, kupujete ili prodajete vozilo, menjate dokumenta zbog promene prebivališta, sve možete obaviti u nekom od centara “Don registracije”.

Usluge koje vrše u svakom od centara:

 • tehnički pregled svih vozila i prikolica;
 • servis vozila;
 • osiguranje vozila;
 • izdavanje registarskih nalepnica;
 • izdavanje saobraćajnih dozvola;
 • izdavanje tablica;
 • prenos vlasništva;
 • kupoprodajni ugovori;
 • atest i reatest;
 • uvoz i carinjenje;
 • šlep služba.

Don registracija – Kako zakazati tehnički pregled?

Iako ovi centri mogu dnevno obaviti veliki broj tehničkih pregleda, zbog novog zakona taj broj je malo ograničen. Zato je potrebno da zakažete termin, a to je najbolje učiniti pozivom na broj telefona. Takođe, ukoliko je istekla registracija, možete ih kontaktirati i za transport vozila do centra ili neke od poslovnica.

Posetite njihov sajt don-registracija.com na kome možete pronaći kontakt telefon, kalkulator registracije, sve lokacije i druge korisne informacije.

 

Sale R

Read Previous

Upoznajte se sa raznolikošću bučica

Read Next

Snažni efekti koje ima čaj na gubitak težine

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *