11 najboljih espresso aparata za vaš dom

Aparati za kafu su neizostavni deo kućne kuhinje mnogih ljubitelja ovog napitka. Uz porast popularnosti espresa, postoji veliki izbor aparata za kafu, ali koji su najbolji za kućnu upotrebu?

U ovom tekstu ćemo se osvrnuti na 11 najboljih espresso aparata za kuću, po mišljenju stručnjaka.

1. Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Ovaj automatski aparat za kafu ima ugrađen mlin za kafu, što znači da možete koristiti bilo koji tip zrna. Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B ima intuitivan korisnički interfejs i može da pravi espresso, kafu, cappuccino i latte macchiato. Ovaj aparat ima veliku posudu za vodu i pravi dobar espreso.

2. Sage Barista Pro SES878BSS

Ovaj elegantni aparat za kafu ima ugrađen mlin za kafu i veliki izbor podešavanja za pravljenje savršenog espresa. Sage Barista Pro SES878BSS ima ugrađen termo blok, što znači da se greje brže i manje je sklon kvarovima. Aparat ima i mlečni bokal za pravljenje mlečne pene za vaš cappuccino.

3. Philips 3200 Series EP3246

Philips 3200 Series EP3246 je automatizovan aparat za kafu koji vam omogućava da pravite espresso, kafu, cappuccino i latte macchiato samo jednim dodirom. Aparat ima ugrađen mlin za kafu i može da se prilagodi vašem ukusu. Philips 3200 Series EP3246 takođe ima funkciju čišćenja koja automatski ispira cevi nakon svakog korišćenja.

4. Gaggia Classic RI9403/11

Gaggia Classic RI9403/11 je ručni aparat za kafu koji vam omogućava da kontrolišete svaki korak u procesu pravljenja espresa. Aparat ima ugrađen mlin za kafu i može da pravi savršeni espreso. Gaggia Classic RI9403/11 ima i spremnik za vodu koji se može skinuti radi lakšeg punjenja.

5. Krups EA8108

Krups EA8108 je automatizovan aparat za kafu koji ima ugrađen mlin za kafu i može da pravi savršen espreso, kao i druge kafe napitke. Aparat ima intuitivan korisnički interfejs i mogućnost podešavanja veličine i jačine napitka. Krups EA8108 takođe ima funkciju automatskog čišćenja.

6. Nespresso Vertuo Next

Nespresso Vertuo Next je automatski aparat za kafu koji je idealan za ljude koji vole kafu na brz i jednostavan način. Ovaj aparat koristi kapsule za aparat za kafu koje se lako ubacuju, a zatim aparat automatski prepoznaje veličinu kapsule i podešava se za pravljenje savršene kafe. Nespresso Vertuo Next takođe ima funkciju recikliranja kapsula.

7. Delonghi EC680M

Delonghi EC680M je kompaktni ručni aparat za kafu koji se može koristiti sa mlevenom kafom ili kapsulama. Ovaj aparat ima ugrađen mlečni bokal i može da pravi savršene espreso i kafe napitke sa mlekom. Delonghi EC680M je takođe lagan i lako se čisti.

8. Jura Ena 8

Jura Ena 8 je automatizovan aparat za kafu koji ima ugrađen mlin za kafu i može da pravi različite vrste kafe napitaka. Aparat ima intuitivan korisnički interfejs i veliku posudu za vodu. Jura Ena 8 takođe ima funkciju čišćenja koja automatski ispira cevi nakon svakog korišćenja.

9. Smeg ECF01

Smeg ECF01 je ručni aparat za kafu koji ima retro dizajn i dolazi u raznim bojama. Ovaj aparat može da se koristi sa mlevenom kafom ili kapsulama. Smeg ECF01 ima ugrađen mlečni bokal i može da pravi savršeni espreso i druge kafe napitke sa mlekom.

10. La Marzocco Linea Mini

La Marzocco Linea Mini je profesionalni aparat za kafu koji je idealan za ljubitelje kvalitetnog espresa. Ovaj aparat ima ugrađen mlin za kafu i može da pravi savršen espreso. La Marzocco Linea Mini ima i mlečni bokal za pravljenje mlečne pene za vaše kafe napitke sa mlekom.

11. Siemens EQ.6 Plus s700

Siemens EQ.6 Plus s700 je automatizovan aparat za kafu koji ima ugrađen mlin za kafu i može da pravi savršeni espreso, kafu i druge kafe napitke. Aparat ima intuitivan korisnički interfejs i mogućnost podešavanja veličine i jačine napitka. Siemens EQ.6 Plus s700 takođe ima funkciju automatskog čišćenja.

Kao što možete videti, postoji veliki izbor aparata za kafu koji su idealni za kućnu upotrebu. Bez obzira na to da li preferirate automatizovane aparate ili ručne aparate, postoje modeli koji odgovaraju vašim zahtevima.

mateo

Read Previous

Detalji koji će dati toplinu vašoj kuhinji

Read Next

Čemu služi električno rende za drvo?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *