Eucerin linija za sunčanje – odličan izbor za celu porodicu!

sunčanje-krema

Pexels.com

Koži je neophodna pravilna nega pre svakog izlaganja direktnim sunčevim zracima jer koliko god da je sunce izvor života, previše je jako i pravi trajne posledice na koži od kojih su pojedina stanja i izuzetno opasna. 

Eucerin krema za sunčanje je svakako jedan od adekvatnih preparata koji su napravljeni tako da se prilagode tipu kože i konkretnim potrebama. Takva zaštita je neophodna jer je kombinovanje različitih vrsta neophodno i to ne samo tokom leta, već tokom cele godine jer i tada sunce ostavlja trajne posledice.

Zaštite čitavu porodicu na pravi način i preventivom obezbedite zdravlje kože.

Eucerin krema za sunčanje je pouzdana zaštita od sunca!

Eucerin je formulisao Sun liniju koja sadrži više od 10 preparata prilagođenih za sve potrebe i različite uzraste korisnika pa se tako mogu zaštiti i bebe i deca, ali i starije osobe.

U svom sastavu se nalazi napredna spektralna tehnologija koja uključuje 

  • Fotostabilne UVA i UVB filtere, 
  • Antioksidan Likokalkonin A koji štiti od vidljive svetlosti visoke energije,
  • Glicerinsku kiselinu koja pruža dodatnu zaštitu za DNK

Pored ovih osnovnih sastojaka koji čine važan deo Eucerin kreme za sunčanje, neke od njih imaju vodootporne komponente, neke su prilagođene za masnu kožu, neke za suvu

Postoje i linije koje su adekvatne za kožu sklonu alergijama na sunce, za atopijski dermatitis, Eucerin krema za sunčanje posebno formulisane za decu

Stepen SPF je u rangu srednje, visoke i veoma visoke zaštite tako da su to preparati koji imaju 30 SPF i što znači da se obezbeđuje dovoljno jaka zaštita pa koža zdravo pocrni i ne pretrpi promene.

Na kraju, ali ne manje važno – svaka vrsta je dermatološki ispitana i proizvedena u skladu sa konceptom o održivosti životne sredine.

Najtraženiji Eucerin Sun preparati 

Neki od najpopularnijih Eucerin krema za sunčanje imaju visok stepen zaštite i prijaju koži.

Eucerin Oil Control SPF 30 je omiljeni sprej za telo koji je odličan za problematičnu kožu skloni aknama i promenama i osetljivije na sunce. Lako se upija, ima visok faktor 30 SPF. Lagana tekstura i vodootporna formula doprinose otpornosti kreme čak i na moru, tokom kupanja.

Pored ovog preparata za telo, Eucerin Pigment Control je idealna zaštita za lice, visokim faktorima SPF 50. Sprečava pojavu fleka od sunca, a ujedno i ujednačava ten pa se rado koristi tokom čitave godine.

suncanje i koriscenje eucerin kreme za suncanje

Pruža dugotrajan mat efekat, lagane je teksture pa odgovara i masnoj i suvoj koži i lako se koristi, a kožu odlično štite pa sunce neće ostaviti trajne posledice.

Pored ova dva preparata, važno je koristi i Eucerin kremu koja se koristi posle sunčanja jer ona služi da umiri kožu i spreči pojavu iritacija nakon izlaganja suncu. Stimuliše obnavljanje DNK kože, lako se upija i trenutno umiruje. Odlična je čak i za kožu sklonu alergiji na sunce i doprineće umirivanju.

Ovo su neki od omiljenih preparata, ali svaki pronađe adekvatnu primenu i kupca kojem je potrebna.

Odlična krema za sunčanje mora da se nanosi pravilno!

Čak i najbolja krema za zaštitu od sunca neće biti efikasna ako se ne nanosi pravilno.

Eucerin krema za sunčanje dolazi u raznim oblicima – kao uljana formula, krema, sprej…pa će i nanošenje biti drugačije, ali je važno ispoštovati u kom sloju treba pokriti kožu i na koliko se krema obnavlja.

Važno je sačekati pre oblačenja da krema upije, isto važi i za ulazak u vodu kada ste na letovanju i brisanje tela. Pored toga, važno je i da se krema nanosi redovno nakon kupanja jer iako su mnoge formule vodootporne treba ih obnavljati na koži da bi pružila adekvatnu zaštitu.

Nanosite kremu sa SPF faktorom na sve izložene delove i ne zaboravite šake, uši, zadnji deo vrata, pa čak i stopala ako su izložena suncu u letnjoj obući.

Promene se ne vide odmah, a isto važi i za benefite koje dobijate nanošenjem kreme. Ipak, nakon par godina se jasno vidi razlika između delova koji su bili zaštićeni adekvatno, i onih koji to nisu.

Pege, fleke, mladeži, bore, suva koža…su samo neke od posledica dugotrajnog izlaganja suncu i kada nastane tada je već kasno jer je te posledice teško ublažiti i zaustaviti dalje propadanje epiderma. 

Zbog toga je važno da se uvek i tokom cele godine pre svakog izlaganja suncu nanese adekvatna zaštita, a Eucerin krema za sunčanje je svakako jedan od najboljih izbora sa najraznovrsnijim preparatima koji se prilagođavaju svakom tipu kože.

Brinite o sebi na pravi način  i negu započnite na vreme!

admin

Read Previous

Krstarenje Mediteranom: Otkrijte vrele destinacije i hladne talase avanture

Read Next

Šta je Google Pay usluga i kako menja dosadašnje načine plaćanja?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *