Korporativna žurka za pamćenje u režiji profesionalne agencije – da ili ne?

čaše sa vinom

Bliži se jubilarna godišnjica vaše firme, Nova godina ili neki drugi bitan događaj gde želite da vašim zaposlenima i poslovnim partnerima priredite pravi ugođaj i fenomenalan provod?

Ukoliko je odgovor da, na pravom ste mestu, jer ćete upravo ovde saznati kako bez previše muke možete organizovati savršenu korporativnu žurku.

Da li ćete to uraditi samostalno ili razmišljate da kompletnu pripremu poslovne proslave u Beogradu, od idejnog rešenja do koncepta događaja prepustite timu stručnjaka, na vama je.

Mi smo odlučili da prikažemo koje su prednosti organizacije korporativne proslave u režiji profesionalne agencije.

Osmišljavanje koncepta proslave

Ukoliko želite da nagradite svoje zaposlene za naporan rad tokom čitave godine i ugostite svoje poslovne partnere, pretpostavljamo da želite da sve bude na najboljem mogućem nivou uključujući kvalitetan prostor, muziku, hranu, piće i uslugu.

Zamislite samo koliko bi vam vremena bilo potrebno da uklopite sve ove i druge elemente značajne za organizaciju.

Neophodno bi bilo uključiti čitav tim zaposlenih, kojima će se smanjiti produktivnost na poslu. 

Zašto onda ne biste probali sa unajmljivanjem firme specijalizovane za organizaciju proslava?

Realizacija korporativne žurke za više stotina ljudi zahteva iskustvo i mogućnosti da sve ono što ste zamislili bude pretvoreno u delo. 

Idejni koncept organizacije biće prilagođen razlogu proslave. Primera radi, ako je u pitanju proslava Nove godine, kompletna manifestacija staviće u fokus međuljudske odnose i opuštenu zabavu.

Ukoliko se ipak radi o proslavi sklapanja poslovne saradanje ili promociji novog proizvoda, svakako je da će koncept biti formalnijeg karaktera.

Kakav prostor želite i da li imate svu potrebnu opremu?

Čak i da imate savršenu ideju kako bi konceptualno trebalo da izgleda celokupno veče, pitanje je da li posedujete svu potrebnu opremu i znate koji prostor bi bio idealan za proslavu.

Firma za organizaciju proslava će sa druge strane za vas pronaći savršenu lokaciju, koja odgovora upravo onome što ste zamislili. Potrebno je da prostor bude u potpunosti prilagođen prilici, na dobroj lokaciji, ne previše udaljen i sa dovoljno mesta za prilaz i parking. 

Takođe, ne morate razmišljati o nabavci potrebne kvalitetne tehničke opreme za ozvučenje i osvetljenje, već ćete sve dobiti spremno. 

Neophodno je unajmiti kvalitetno i pouzdano osoblje

Organizacija korporativnog događaja se ne završava odabirom prostora i zakazivanjem datuma. Za odličan provod ogromnim delom biće zaslužno pouzdano i profesionalno osoblje.

Unajmljivanje profesionalne agencije za organizaciju proslava omogućava vam da na jednom mestu angažujete kompletno osoblje.

Profesionalni tim konobara ravnopravno će podeliti posao, tako da vaši gosti uvek imaju dovoljno pića i hrane. Ljubazne i elegantne hostese dodatno će doprineti ekskluzivnosti događaja i biti spremne da pomognu oko realizacije proslave.

Ne zaboravite na pouzdano obezbeđenje čiji je zadatak bezbednost bude na vrhunskom nivou i proslava prođe u najboljem redu.

servirana hrana

Kvalitetna hrana i piće po vašem ukusu

Nijedna korporativna proslava ne može proći bez velikog i kvalitetnog izbora hrane i pića.

Kakav će biti izbor po tom pitanju zavisi od tipa proslave, ali je u svakom slučaju bitno da svačiji ukus bude zadovoljen, stoga fokus treba biti na raznovrsnosti.

Profesionalni organizatori u svojoj ponudi imaju unapred pripremljene predloge jelovnika i karte pića, pa sami možete odabrati ketering i osveženje za goste.

Najbolje rešenje je da hrana bude servirana što praktičnije uz švedski sto, gde će se gosti sami služiti i odabrati ono što im se najviše dopada. Sa druge strane, uvek raspoloživi konobari serviraće kvalitetno piće tokom cele večeri, pa tako gostima nikada neće faliti osveženje u ovoj noći za pamćenje.

Odabir muzike zadužene za sjajnu atmosferu tokom čitave večeri

Odabir muzike je faktor koji proslavu može pretvoriti u veče za pamćenje ili potpuno razočarati goste.

U slučaju organizacije korporativne zabave, potrebno je naći se na sredini muzičke skale i tako pokušati zadovoljiti muzički ukus najvećeg broja prisutnih.

Najbolje rešenje je unamjlivanje neutralnog muzičkog sastava, koji može odgovoriti na zahteve različitih žanrova i ispratiti unapred postavljen šarenolik muzički program.

Iako pojedine agencije za organizaciju proslava u svojoj ponudi nemaju uslugu angažovanja muzike, imaće za vas neku dobru i proverenu preporuku.

Briga o gostima pre i tokom same proslave

Sigurno je da će se vaši zaposleni osetiti posebno ukoliko im uručite dizajnirane personalizovane pozivnice i dodatno ih motivisati da upriliče ovaj bitan događaj.

Potrebno je utvrditi da li će svi gosti sa spiska doći i pomoći im oko eventualnog prevoza i smeštaja ukoliko dolaze iz drugog grada. Za sam kraj, obezbedite male poklone kao znak pažnje i ostavite gostima uspomenu na ovaj sjajan događaj. 

Brigu o gostima može umesto vas obaviti firma za organizaciju proslave koju unajmite i od uručivanja pozivnica do poslednje pesme učiniti ugđaj nezaboravnim.

U cilju da odgovorimo na pitanje sa početka teksta, predlažemo da stavite sve na papir i uvidite da li vam više odgovara unajmljivanje firme ili samostalna organizacija. Mi smo se potrudili da ukažemo na bitne elemente planiranja proslave i njene realizacije i ukažemo na olakšice ukoliko posao prepustite profesionalcima.

mateo

Read Previous

Recept za uzbudljiv vikend: Rafting na Tari

Read Next

Prevoz do aerodroma – kako najlakše doći do aerodroma Beograd

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *