Prevoz do aerodroma – kako najlakše doći do aerodroma Beograd

Aerodrom Nikola Tesla

Da li volite da putujete? S obzirom da se nalazite na ovoj stranici, tražite prevoz do aerodroma u Beogradu, verujemo da je odgovor na pitanje pozitivan. Ali imamo još jedno pitanje, šta je to što vam najteže pada kada su u pitanju putovanja avionom?

U razgovoru sa mnogim ljudima koji često putuju avionom, kako poslovno tako i turistički, najviše im muka zadaje sam transport do aerodroma. Ovim tekstom potrudićemo se da vam predstavimo nekoliko mogućnosti kako da dođete do aerodroma Nikola Tesla.

Autobusi do aerodroma – Red vožnje gradskog prevoza

Do aerodroma Nikola Tesla iz centra Beograda možete doći gradskim prevozom, a na toj trasi saobraćaju linije 72 i A1. Cena karte za liniju 72 je 89 dinara, a za liniju A1 je 300. Gradski prevoz je najjeftinija opcija, ali i najkomplikovanija jer morate čekati autobus i sami doći do centra grada ili na neku od stanica.

Gradski autobus na liniji 72 polazi sa okretnice na Zelenom vencu i saobraća direktno do aerodroma Nikola Tesla. Ima ukupno 30 stajališta, prosečno trajanje vožnje od početne do krajnje stanice je oko 60 minuta, ali ona dosta varira u zavisnosti od gužve i zastoja na ulicama glavnog grada. Prvi polazak je svakog dana od 04h do 23:40h, a u toku jednog sata imate 2-3 polaska.

Minibus A1 polazi sa Slavije i takođe ide direktno do aerodroma. Prosečno trajanje vožnje linijom A1 je oko 30 minuta, što je dosta brže u odnosu na liniju 72. Prvi polazak je svakog dana od 6:30h, u toku jednog sata ima 2-3 polaska, a poslednji polazak sa Slavije je svakog dana od 19h.

Pročitajte još: Najvažnije činjenice Huawei P40 serije

Taksi do aerodroma

Za razliku od gradskog prevoza, taksi je bolja opcija, ali samim tim i skuplja. Prednost je što taksi dolazi do vaše lokacije, tako da se ne morate mučiti da nosite prtljag po autobusima. Ali da bi došli do slobodnog taksi vozila, nekada je potrebno više vremena i maltretiranja, a i kada pronađete dešava se da ih čekate više nego što je potrebno.

Taksi Beograd

Pored svega toga, taksi je znatno skuplja opcija od gradskog prevoza. U zavisnosti od udaljenosti vaše lokacije do aerodroma, u proseku potrebno je izdvojiti oko 2000-2500 dinara u jednom pravcu.

Prevoz do aerodroma uz pomoć prijatelja

Kada shvatite koliko vam je novca potrebno za taksi, a želimo da smanjimo troškove, počnemo da razmišljamo o onima koji imaju kola i koji bi nam učinili uslugu. Mnogi neće biti u mogućnosti zbog posla i drugih obaveza da nam pomognu, tako da ova opcija nije jednostavna kao što se čini.

U ovom slučaju moraćete organizovati nekog da vas odveze do aerodroma, ali i u povratku da vas sačeka pri sletanju. Može doći do kašnjenja leta, otkazivanja i drugih nepredvidivih okolnosti, koje se neće baš svideti onima koji vas budu čekali.

Nekada ćete proći bez troškova, nekada ćete platiti samo gorivo utrošeno za transport, ali bez obzira na manji trošak u odnosu na taksi ova opcija nije uvek moguća.

Privatni parking na aerodromu i prevoz sopstvenim prevozom

Ono što je po nama najbolja opcija, ukoliko ste vozač i imate sopstevni automobil, je da nikoga ne uznemiravate i ne zavisite od prijatelja, taksista i gradskog prevoza, već da se sami prevezete a kola ostavite na parkingu.

Tako ćete uštedeti vreme jer nećete nikog čekati već možete krenuti kada vi želite, samim tim ne zavisite od drugih, a platićete manje nego taksi prevoz. Cena aerodrom parking po danu kreću se od 200 rsd za 30 i više dana, do 700rsd za jedan dan. Tako da se ova opcija naročito isplati za kraća putovanja od nekoliko dana, jer za sumu koju bi platili za taksi usluge u oba pravca, vi imate mogućnost 10 dana parkiranja.

Sky parking na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu

Da ne bi gubili vreme na istraživanja svih privatnih parkinga u blizini aerodroma u Beogradu, odmah ćemo vam reći da većina ima identičan cenovnik, tako da je jedino bitno pronaći agenciju koja poštuje goste i koja ispunjava obećanja.

Naša preporuka je sajt skyparkingaerodrom.rs preko koga možete rezervisati privatni parking pored aerodroma Nikole Tesle, koji se nalazi na 3 minuta vožnje od aerodroma. Ovaj privatan parking nudi besplatnu uslugu transporta od parkinga do terminala u oba pravca, a što je najbitnije veoma su ljubazni i trude se oko svakog klijenta.

Parking je ograđen, ima čuvara i sigurnosne kamere, a dobijate i link preko kog možete pratiti uživo kameru koja snima vašeg mezimca.

Za sva dodatna pitanja i rezervacije parking mesta kontaktirajte ih putem telefona ili emaila, a postoji i kontakt forma na njihovom sajtu.

Sale R

Read Previous

Korporativna žurka za pamćenje u režiji profesionalne agencije – da ili ne?

Read Next

Kako prodavati svoje proizvode putem interneta?

One Comment

  • I posle toliko godina, i pored svetski pozatog moćnog koncesionara i toliko prometa, prevoz do a peosbno sa aerodroma nije rešen. Evo da idem redom: autobus 72 putuje do centra više od sat vremena, više liči na prigradsku liniju, prolazi kroz Ledine i Surčin, A1 je možda najbolja opcija, ali nije čest i treba puno da se čeka, ako je gužva putnici se stisakju zato što je autobus veoma mali
    Taksi se teško dobija a na aerodromu vladaju neki čudni ljudi o kojima zbog bezbednsoti ne bih previše pričao.
    Ja uzimam rent a car imam popust kod MMS auto zato što idem često na aerodorm, da li ja putujem ili čekam psolovne partnere, da ne moram da crvenim pred njima. Ali verujem da je za većinu putnika preskupo.
    Znači stići do BEG aerodroma je veoma veoma teško, i koliko vidim niko se ne brine da ti nekako reši. Bruka za zemlju, bruka za Beograd.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *