Muški parfemi kao stvar stila i prestiža

muškarac-parfem

Pexels.com

Podizanje samopouuzdanja i libida kod muškaraca moguće je uspostaviti upotrebom originalnih parfema. Za koju notu se odlučite, indirektno može imati za cilj prenošenje određene poruke. U narednom tekstu biće predočen kako da se odabere adekvatan muški parfem, kako prepoznati lažne parfeme i koja je cena na tržištu.

Original parfemi

Uvek je najbolje rešenje odabir originalnog muškog parfema. Toaletne vode i kopije parfema su prihvatljive, ali nisu najpogodnije rešenje. Jedan od razloga je taj, što original parfemi nude postojanost, podstiču sva čula, ali i predstavljaju stvar prestiža. Upotreba originalnih parfema nije isključivo određivanje pripadnosti određenog staleža, već predstavlja životni stil. Originalni muški parfemi koštaće prilično skuplje u odnosu na kopije. Recimo, za malu bočicu od 50 ml određene mirisne note, potrebno je izdvojiti oko 100 eura. 

Da li je parfem dobar poklon?

Naravno da su parfemi uvek adekvatan izbor za poklanjanje i darivanje. Bez obzira kojoj muškoj osobi je namenjen ili za koji povod, parfemi su pravi izbor. Prilikom odabira dobrog muškog parfema poželjno je poznavati osnovne crte ličnosti osobe kojoj se poklanja. Poželjno je poznavati kakav stil osoba gaji, kakve mirisne note preferira, zatim životna dob može imati jednu od bitnih uloga u odabiru poklona. Sve u svemu, darivanje poklona je oduvek bilo i biće u trendu.

Cena dobrih muških parfema

Muški parfemi su obično nešto skuplji od ženskih parfema. Jedan od razloga je način pravljenja parfema, pakovanje, distribucija i sl. Dobar parfem obično se pakuje u izuzetno primamljive staklene boce. Atraktivne bočice privlače pažnju kupaca, ali usput i podišu cenu gotovog proizvoda. Na domaćem tržištu cena originalnih muških parfema kreće se od 70 eura za 50 ml mirisne note. Na domaćem tržištu lako se mogu pronaći originalni parfemi raznih evropskih i svetskih kuća. Povećavanjem boce, cena će se povećati, ali svakako male bočice važe kao skuplje.

Poklon za rođendan ili za rastanak

Kao što je istaknuto parfemi su odličan poklon za razne prilike i za razne povode. Tako da se mogu poklanjati i ako je reč o lepim, ali i manje lepim, zapravo tužnim povodima. Neretko se poklanjaju kada je u pitanju rastanak, odlazak iz kolektiva ili odlazak u inostranstvo. Utvrđeno je da upotreba određene mirisne note stimuliše određena čula, koja pogoduju razvoju sećanja i osećanja. Tako da upotrebom samo nekoliko kapi parfema možete probuditi sećanja, evocirati uspomene i podstaći misli ka određenoj osobi. 

Gde kupiti dobre muške parfeme

Muški parfemi mogu se naći u maloprodaji na prilično jednostavan način. Zapravo, sve parfimerije, drogerije, prodavnice mešovite robe nude razne domaće i svetske brendove originalnih muških parfema. Pored parfimerija, originalni parfemi mogu se pronaći i online pute. Savremenim načinom komunikacije i elektornskim opismenjavanjem kupci mogu olakšati svoju kupovinu i samim tim na jednostavna i lak način kupiti omiljeni parfem koji će biti isporučen na kućnu adresu. Na sajtovima i stranicama svaki proizvod je detaljno opisan, kao i način upotrebe i mirisna svojstva. Takođe, cena je transparentno istaknuta, a i cena dostave. Vrlo cesto dostava neće ni biti naplaćena, radi konkurentnosti na tržištu. Statistički gledano muški parfemi su nešto traženiji i prodavaniji od ženskih.

Srbijanka Stanković

Read Previous

Zašto su luminiri sve popularniji stomatološki tretman?

Read Next

Kako kreirati dobar oglas za prodaju nekretnine na internetu

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *