Venecijaneri se vraćaju na velika vrata – savršena estetika i idealna zaštita

Ukoliko ste ljubitelj udobnosti, ali i pratite savremene tokove na polju uređenja enterijera, znate da prilikom postizanja efektnosti treba posebno obratiti pažnju na detalje. Oni određenom prostoru daju lični pečat i puno govore o osobama koje tu žive. 

Često se događa da se potroši suviše novca na komade nameštaja, ali da oni međusobno uklopljeni izgledaju hladno i previše sterilno. Upravo tu monotoniju treba „razbiti“ živopisnim slikama, porodičnim fotografijama, biljkama koje će oživeti i pročistiti prostor i raznim drugim predmetima koji za vas imaju posebnu vrednost. 

Dekorativni lusteri i tepisi će doprineti da lepota vašeg doma dođe do izražaja, dok će detalji na vašim prozorima pružiti potpuni utisak. U daljem tekstu, osvrnućemo se na funkcionalnost i način upotrebe venecijanera, kao jedinstvenog i efikasnog rešenja kako u stambenom, tako i u poslovnom prostoru. 

Različite vrste venecijanera za svačiji ukus

Venecijaneri predstavljaju savršeno rešenje za vaše prozore i balkonska vrata, koji iznova postaju sve traženiji kako zbog svoje praktičnosti, tako i zbog svog atraktivnog izgleda koji se veoma lako uklapa u svaki ambijent. 

Zahvaljujući inovativnim rešenjima i poboljšanom dizajnu, ni venecijaneri nisu kao ranije, već korisniku pružaju višestruke mogućnosti: 

  • Izrađuju se od različitih materijala koji omogućuju idealno uklapanje u svaku vrstu prostora
  • Izrađivanje po meri, koje doprinosi boljem isticanju lepote vaše stolarije
  • U ponudi je i različit izbor boja, kao i njihova kombinacija, kojima možete otvoriti i ulepšati svoj enterijer

Koje vrste venecijanera se najčešće koriste?

Današnji modeli venecijanera se proizvode i izrađuju od različitih materijala, u zavisnosti od funkcije prostora, kao i želje i potrebe kupaca. Možete birati između aluminijumskih, drvenih ili ISSO venecijanera, koje već duže od 15 godina izrađuje firma Lukić Rolet iz Beograda i pomaže vam da od svog doma ili kancelarije napravite oazu gde ćete rado boraviti. Više o venecijanerima, načinu izrade i postavljanja, uslugama i ceni, pogledajte ovde

Bilo koji tip stolarije da imate, aluminijumskim venecijanerima izrađenim po meri omogućićete odgovarajuću zaštitu, a izborom boje koja vama odgovara, one će se uklopiti i sa bojom vaših prozora, ali i sa ambijentom prostorije.

Ukoliko ste ljubitelj prirodnih materijala, onda su za vaše potrebe najidealniji drveni venecijaneri. Ovi modeli će istaći lepotu i uneti dozu topline u vaš dom, uklapajući se uz svaku boju vaše stolarije. 

ISSO venecijaneri se izrađuju po meri, prvenstveno za pvc stolariju. 

Predstavljaju venecijanere koji se postavljaju uz staklo prozora ili balkonskih vrata, uz poseban dizajn i boju koje se veoma lepo uklapaju u ram vaše stolarije. 

Kvalitet materijala, vrhunska i profesionalna usluga, izrada po meri i garancija proizvoda su dovoljan razlog da uložite u investiciju kojom ćete biti i više nego zadovoljni. 

Osim estetskih, venecijaneri imaju i zaštitnu ulogu 

Velika prednost venecijanera je i njihova funkcionalna uloga, pre svega zaštitna. Odlični su pri regulaciji i propuštanju sunčevih zraka taman onoliko koliko je vama potrebno, uz jednostavan mehanizam korišćenja. Osim toga, idealni su za očuvanje privatnosti, pa više nećete morati da razmišljate da li vas neki radoznali pogledi posmatraju. Sa venecijanerima, imaćete potpunu slobodu i moći ćete da se u potpunosti opustite i uživate u svom domu.

mateo

Read Previous

Da li promena vremena utiče na ljubimce?

Read Next

Automobili koji se najčešće prodaju na našim prostorima

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *