Koje su omiljene prodavnice i brendovi mladima u Novom Sadu?

prikaz prodavnice i izložene garderobe

Živimo u veku u kome je potrošačko društvo na svom vrhuncu, dok je takmičenje svetskih brendova nikada intenzivnije. Svemu ovome doprinosi marketing, kao sredstvo pozcioniranja u očima potrošača.

Na to koliko nam će se dopasti artikli određenih proizvođača sve više utiču trikovi iskusnih marketara, koji pogađaju podsvest i time nas navode da kupujemo baš u određenim radnjama. 

Naravno, u svemu ovome ne postoje elementi prisile, već samo borba za pozicioniranje u očima potrošača i prethodna izgradnja brenda oko imena i logotipa proizvođača. Ništa od ovoga nije zaobišlo ni Novi Sad, pa tako sve više velikih brendova svoje radnje otvara baš u ovom gradu.

U nastavku teksta možete pročitati koji su to omiljeni brendovi mladih u Novom Sadu.

Koja je omiljena radnja za kupovinu odeće?

Način odevanja govori mnogo o tome kakav stil preferiramo i kako želimo da se pokažemo u društvu, što je naročito izraženo kod mladih ljudi. U Novom Sadu je to naročito došlo do izražaja sa otvaranjem velikih šoping centara i pojavom svetski poznatih brendova.

Odličan odnos cene i kvaliteta, kao i mogućnosti kupovine garderobe za celu porodicu nudi upravo H&M. Svoju prvu radnju su otvorili u Srbiji 2013. godine i od tada su jedan od omiljenih brendova mladih.

Ovde možete pronaći odeću nastalu kao rezultat rada u saradnji sa nekim od vodećih svetskih brendova kao što su Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Stella McCartney i mnogi drugi.

Jedna od dve radnje brenda H&M nalazi se u tržnom centru BIG, koji je čest izbor mladih kada se radi o kupovini svih potrebnih stvari. Radno vreme H&M prodavnica u Novom Sadu u tržnom centru je od 10h do 22h. Ostalo je da odaberete kog dana ćete ga posetiti i otkrijete zašto je ovo jedan od favorite za kupovinu garderobe mladim Novosađanima i Novosađankama. 

Sportska obuća kao odraz ležernog i modernog stila

Za sportske patike danas možemo reći da su uveliko prerasle svoj epitet obuće koja se nosi na sportskim terenima. Patike sa podebljanim đonom i kreativnim dizajnom postale su sastavni deo oputenog večernjeg outfit-a kod mladih u Novom Sadu.

Multinacionalni brend The Spot predstavlja jednu od najsabdevenijih radnji premium patikama koje nas ostavljaju bez daha. Dolaskom u Srbiju 2017. godine potpuno je promenio način na koji mladi sada gledaju na obuću, a mnoge je naveo da pređu na jedan ležerniji stil oblačenja.

Prodavnice The Spot u Novom Sadu možete pronaći na nekoliko lokacija, odnosno u samom centru grada i u šoping centru BIG. Ovde se nalaze artikli svetski popularnih brendova, kao šti su Nike, Adidas, Puma, Reebok i mnogi drugi. Pored obuće, mladi se često odlučuju za kupovinu drugih delova garderobe proizvođača kao što su Super Dry ili Colmar, upravo ovde.

prikaz polica u prodavnici an kojoj je naslagana garderoba

Proizvodi visoke tehnologije sastavni su deo svakodnevnice mladih Novosađana

Novi Sad je grad visokorazvijene svesti o značaju IT industrije i napretku tehnoloških dostignuća. Ovde možete pronaći veliki broj radnji sa odličnom ponudom raznovrsnih uređaja moderne tehnologije. Kao jedan od najpouzdanijih brendova iz ove industrije izdvaja se Gigatron.

Kompanija je svoje poslovanje započela još 2003. godine i do danas je napredovala do lidera u snabdevanju potrošača najkvalitetnijom tehnološkom opremom.

Izgradnja brenda sa jakim identitetom, sa kojim se danas mladi Novosađani poistovećuju uticala je na to da pravo Gigatron radnje budu prvi izbor pof pitanju kupovine računara, televizora, mobilnih telefona i mnogo čega drugog.

Nalaze se na tri lokacije u Novom Sadu, od kojih je ona u tržnom centru BIG pravi megastore sa najvećom ponudom za svoje potrošače. Mlade kupce privlače brojne akcije koje Gigatron nudi, kada za veoma prihvatljivu sumu novca mogu dobiti veoma pouzdane i kvalitetne proizvode.

Briga o zdravlju i nega tela sastavni su deo života urbane omladine

Mladi i urbani Novosađani definitivno sve više vremena provode brinući o svom zdravlju, u šta pored treniranja spadaju i zdrava hrana, dijetetski proizvodi, nega kože tela i lica.

Kao jedan od najpoudanijiih i najbolje snabdevenih brendova, koji na jednom mestu spaja zdravu hranu i preparate za negu tela jeste upravo DM. Maloprodaje ovog nemačkog brenda se u Novom Sadu nalaze na više od 10 lokacija, što značajno olakšava mladim Novosađanima nabavku korisnih i zdravih proizvoda.

Svoje dugogodišnje poslovanje DM je vremenom unapređivao i u svetu važi za društveno odgovornu kompaniju i zalagača za zaštitu životne sredine. Profesionalizam zaposlenih i efikasnost u radu su stavke koje takođe privlače veliki broj kupaca.

Ukoliko su vam potrebni proizovdi za negu deteta, higijenu, kozmetika i zdrava hrana, ovde možete sve pronaći na jednom mestu i uštedeti sebi vreme, što su mladi Novosađani prepoznali i svoje poverenje ukazali DM-u.

Potrudili smo se da u moru brendova izdvojimo one najpopularnije i ukažemo na to koliko im je poverenje dato od strane mladih u Novom Sadu. Možda ste se i sami pronašli negde ili smo vas zaintersovali da posetite neku od predstavljenih radnji. Nadamo se da ste pročitali neke korisne i zanimljive informacije koje do sada niste znali.

mateo

Read Previous

Pet stvari koje je poželjno da deca nauče pre polaska u školu

Read Next

Pergole i sistemi zastakljivanja – šta su i čemu služe?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *