Šta sve uključuje štampa velikih formata? Od plakata do brendiranja vozila

Decojka štampa papire

Štampa velikih formata nudi vam gotovo neograničeni broj mogućnosti. Ako se vaš biznis razvija i raste predviđenim tokom, ako proširujete kapacitete proizvodnje ili dijapazon usluga, digitalna štampa velikih formatra će vam svakako, u jednom momentu biti potrebna.

Ovaj vid reklamnog materijala već je toliko rasprostranjen, popularan i doveden do savršenstva, da su mogućnosti između kojih ćete se odlučivati gotovo neiscrpne.

Veliki formati u službi reklamnog materijala pokazali su se kao jako efikasan vid marketinga. Štamparija koja nudi sve vrste štamparskih usluga najbolje će odgovoriti i na ovakav vaš zahtev.

Za koji reklamni materijal se odlučiti?

Bogato i raznovrsno korisničko iskustvo u upotrebi reklamnog materijala velikih formata, naročito je izdvojilo tri posebna načina korišćenja:

● roll up baneri

● brendiranje vozila

● svetleće reklame

Roll up baneri – višenamenski i praktični

Roll up baneri spadaju u štampu velikog formata koja ima zaista široku primenu. Prenosivi reklamni panoi, odnosno roll up baneri, kao reklamni materijal mogu se upotrebiti u najrazličitijim situacijama – od predavanja, sajmova, prezentacija, promocija, kongresa i slično, preko uličnih sajmova i bazara, ili bilo koje druge promotivne aktivnosti na otvorenom.

 Posebno mogu poslužiti i kao prigodna scenografija za snimanje izjava ili priloga o vašoj kompaniji ili proizvodu. Dobro dizajniran i kvalitetno izrađen roll up baner, u čemu će vam svakako pomoći najbolja štamparija u gradu, biće efektan deo čitave scenografije ili nekog vašeg pulta, i svakako će upotpuniti doživljaj, a kod posetilaca ostaviti utisak da je u pitanju brend koji brine o baš svakom detalju.

 Mehanizmi za uvlačenje i izvlačenje, mogućnost zamene odštampanog platna, futrola koja omogućava laku prenosivost su faktori dovoljni da se odlučite za baš ovakav vid reklame.

Brendiranje vozila – ne može ostati neprimećeno

Kao posebno specifičan vid reklamiranja proizvoda i usluga u poslednje vreme ističe se brendiranje vozila.

Kako živimo u vremenu u kojem ljudi u nedostatku vremena sve više poručuju hranu i okreću se online kupovini, brendiranje vozila je svakako vid reklamiranja kojem valja dati šansu. Reklama na vašem vozilu, a ovakvih je sve više na ulicama, neće ostati neprimećena, a brendiranje vozila je moguće izvesti na više načina, u skladu sa tim šta su vaše potrebe: kompjuterskim urezivanjem, kombinacijom štampe i izrezivanja, kao i štampom na PCV foliji koja se posebnim slojem laminacije štiti od mehaničkih oštećenja.

Svetleća reklama – cena i namena

Ako se odlučite da vaš izbor bude baš svetleća reklama, cena je ono što će vas verovatno prvo zanimati. Ovaj vid reklamiranja pre svega je vrlo efektan, a vremenom i sve traženiji.

Odnos svetleća reklama – cena, zavisiće od onoga što tačno želite da postignete. Cena će tako biti određena veličinom, oblikom, kao i folijom koja će prilikom izrade biti upotrebljena. Takođe, svetleća reklama može biti jednostrana ili obostrana. U dogovoru sa štamparijom koja se bavi njihovom izradom možete odabrati i materijal od kog će reklama biti izrađena, a najčešće su to klirit ili leksan, a za samo osvetljivanje koriste se fluo cevi.

mateo

Read Previous

Kome se obratiti kada doživite zlostavljanje na poslu?

Read Next

Pozadinsko osvetljenje za TV – Šta je i kako se može popraviti?

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *