Zanimljive stvari koje nikada ne izlaze iz mode!

Vizual animacije knjige

Promene i trendove ponekad nije lako pratiti. Za to su nam potrebni i vreme, i novac, i ulaganje, a opet, niko ne garantuje da vaše komade odeće, nakita ili šminke neće pregaziti vreme.

Međutim, ako želite da uvek budete moderni, da vam pokloni odišu jedinstvenošću i romantičnim šarmom – birajte komade koji se smatraju “bezvremenim”. Ukoliko ne znate koji su – bacite pogled na našu listu!

Rustični pokloni iz detinjstva – albumi za slike i kutijice za nakit

Od kada su se pojavili na tržištu i rasplamsali strasti na društvenim mrežama, Yolobook albumi za slike i druge “sitnice” iz Yolo kolekcije vratile su na velika vrata ono što smo kao mali birali za poklon prijateljima – albume i ramove za sve naše foto uspomene.

Međutim, savremeni albumi nisu oni tipični, sa folijom koja drži vaše uspomene priljubljene za stranice i bezličnih korica. Danas svoje prijatelje možete obradovati digitalizovanom formom njihovih fotki koje viđate po Instragramu, Fejsbuku i drugim društvenim mrežama i u formi knjige odnosno foto buka ih sačuvati od zaborava.

Rustične kutijice za polaroide, za nakit i sve sitnice koje neprimećeno gubimo po kući takođe su zanimljiv poklon koji nikada nije ni izašao iz mode – samo smo ga smetnuli s uma pod navalom “modernih” tričarija sa rokom trajanja.

Komadi odeće koje ne smete baciti

Crni sako, kožna jakna, bela košulja, pantalone “na crtu” i – ono bez čega se ne može – kvalitetan džins, komadi su koji odolevaju vremenu. Sve ovo mogli ste primetiti u modnim trendovima od početka pedesetih godina pa sve do današnjeg dana.

Teget odelo i kravataOni koji su potvrdili svoje mesto uz ikone stila jeste i mala, crna haljina i kvalitetno muško odelo sa kravatom. Poklonite nekome kravatu i svaki formalni autfit sa košuljom podignite na mnogo viši nivo koji odiše otmenošću i jedinstvenom svežinom.

Aksesoari uz koje ćete uvek biti primećeni

Jeste li primetili kako bolje izgledate kada svoj autfit obogatite dobrim satom? Ili, kako vas zaljubljeno posmatraju dok samouvereno nosite tu savršenu nijansu crvene na usnama?

Dobar sat, crveni ruž ali i velike naočari odlika su bezvremenog stila i aksesoari su koji nikada neće izaći iz mode. Uz to, nešto što bi uvek trebalo da imate u svojoj kutijici za nakit jesu i velike naušnice – idealne za kombinaciju i u dnevnim, i u elegantnim prilkama, sa prilagodljivim šik prizvukom.

Još jedan detalj koji ne zauzima mnogo mesta, a savršen je dodatak sveukupnom izgledu jesu i kaiševi. Idealno bi bilo da se odmah oslobodite oštećenih i oguljenih kaiševa, i da ih zamenite jednim kvalitetnim, peprezentativnim kaišem u klasičnom stilu.

Vodite računa kako kupujete, a pre svega – za koga i kada kupujete. Uvek je lepo nekome pokloniti privlačan poklon, ali potrebno je da on bude i koristan, da traje i ima svoju vrednost. U izobilju jednokratnih i besmislenih stvari i poklona, izdvojte se kupujući, noseći i poklanjajući komade koji su poznati po svojoj vanremenskoj lepoti.

Ako ste se pitali koji su to komadi koje svi vole i žele da vide u svom domu – nadamo se da smo vam ovom jednostavnom listom uspeli izdvojiti ono najvažnije – ono sa čim nikada nećete pogrešiti!

mateo

Read Previous

Plastični IBC kontejneri – inovativna paleta proizvoda nove generacije

Read Next

Uniforme nekad i sad – kako su se dizajnirale kroz istoriju

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *